2024:                                                                                                    

"Doft och Färg Dag" i Axmarby Skola! Lördag 16 mars.

Det Du önskar kan Du få!

Du får blanda din personliga aromaolja och skapa fritt med färger och former.  Allt material och  fika ingår.

VÄLKOMMEN önskar Marie-Louise Agner och Ann-Catrin Wahlman

Utställning Ateljé Lyskraft!
VÄLKOMMEN Lörd o Sönd 23 o 24 mars

Lekfullt skapad konst inspirerad av Vedic art. Målningar av Annica Alvesdotter Lundgren, Marie-Louise Agner, Marie-Louise Eklund och Ann-Catrin Wahlman.      


Prova På Vedic Art!  

Torsdag 18 april kl 10-13. VÄLKOMMEN att prova Vedic Art i Finnharsfjärden. Är du nyfiken och sugen att prova har Du möjlighet nu! Investering: 300kr. Material och fika ingår. Anmälan och frågor: sms/ring 070 3627284 eller e-post anncatrine2004@yahoo.se  


Vedic Art Grundkurs i Finnharsfjärden:

Fredag 19 april - Onsdag 24 april 
Kl 10.00 - 16.00 alla kursdagar.
2 platser finns.
Investering: 2600kr
Allt material ingår dessa dagar + kaffe/te med tilltugg.
Under dessa dagar kan Du gå hela grundkursen som är 6 dagar eller välja att dela upp kursen vid olika tillfällen. Du kan börja från början eller fortsätta från där Du är. Det går även bra att repetera grundkursen dom här dagarna.
Se mer under "tjänster"
Hör av Dig om Du har frågor/anmälan:
ring/sms: 070-362 72 84 eller anncatrine2004@yahoo.se
VÄLKOMMEN!
Tips på boenden:
Axmarbruk: www.axmarbruk.se  B&B 070 7755232
Ställplatser: www.axmarbrygga.se 
Bergby: B&B www.hedenstugan.se
Stugor i Finnharsfjärden, Axmar och Gåsholma: www.stugnet.se eller www.airbnb.se 



Vedic Art i Axmarby Skola 4-5 maj 

LÄRARKURS BLOCK A SAMT MÅLARDAGAR.

Marie-Louise Agner och jag välkomnar Dig till en kreativ helg i Axmarby Gamla Skola. Du kan gå lärarkurs eller delta på målardagar. Se mer info längre ner om respektive möjlighet.

Lördag kl 9-17 och Söndag kl 9-16.

På lördagen kan Du installera Dig på din målarplats mellan 9-10. Kl 10 inleder vi med en gemensam stund för information och en kort meditation. Sedan målar vi! Du erbjuds målarplats vid bord. Ta med eget konstnärsmaterial, även burkar för vatten, paletter, trasor mm. Vill Du kan Du ta med eget staffli. 

Fika ingår under helgen. Ta med egen lunch, det finns kök med mikro och spis.  Det kommer att finnas en del konstnärsmaterial till försäljning. Ta gärna inneskor och kanske en kofta om det är kyligt. 

LÄRARUTBILDNING BLOCK A:

Önskar Du fördjupa Dig och utbilda Dig till Vedic art lärare finns det möjlighet till det denna helg. Du behöver ha gått grundkurs samt fortsättningskurs för att delta. Lärarblock A innehåller principerna 1-14 ( för att Du ska kunna hålla en hel grundkurs behövs även lärarblock B som innehåller principerna 15-17). Block B planersa till hösten 2024. Under kursen varvas genomgångar med eget måleri. Ta med anteckningsbok, penna samt eget konstnärsmaterial. Investering för Block A är 5000 kr för privatpersoner (6250 kr för företag/faktura)

Hör av Dig till Marie-Louise Agner för anmälan och berätta när och för vem Du har gått grund och fortsättningskurs. När Du betalt anmälningsavgiften 600kr är Din plats säkrad. Resterande avgift betalas senast 27 april. Det går bra att delbetala kursen om det överenskommits före den 27 april. Vid återbud återbetalas det inbetalade förutom 200kr. Vid inställd kurs återbetalas allt som är inbetalat. VÄLKOMMEN med Din anmälan och GRATTIS till Ditt beslut att ta steget till att dela med Dig av Vedic arts principer för skapandet!

REPETITION AV LÄRARUTBILDNING BLOCK A:

Har Du redan gått lärarutbildningen så går det bra att vara med och repetera. Din investering: 600kr samt bidra med något gott till vårt gemensamma fikabord. Tider gäller som lärarkursen. Ta med eget konstnärsmaterial. När Du betalat är Din plats säkrad. Vid återbud återbetalas 400kr. Vid inställd kurs återbetalas hela avgiften.

MÅLARDAGAR:

Du som gått Vedic art grundkurs eller delar av den är välkommen att vara med. Det är ingen kurs denna helg, utan möjlighet till eget skapande tillsammans med andra. Dock har deltagare till Lärarutbildningen företräde om det blir många anmälningar och trångt om utrymme. Anmälan till Marie-Louise Agner. Din investering: 600kr. Vid återbud återbetalas 400kr. Vid inställda målardagar återbetalas hela avgiften. TIPS: Om Du inte har gått hela grundkursen med de 17 principerna rekommenderar jag Dig att göra det. Kan lova att det är värdefullt! Det finns möjlighet att påbörja/fullborda grundkursen i Finnharsfjärden hos mig, Ann-Catrin (070-3627284 eller anncatrine2004@yahoo.se ) eller hos Marie-Louise Agner i Gävle som har grundkurser i samarbete med Medborgarskolan. Se mer på hennes hemsida: www.agnersgalleri.se

ANMÄLAN:

Till Marie-Louise Agner: 070 4567176 eller marielouise.agner@gmail.com Betalning till bankgiro 495-4384 eller swish 0704567176


Boendemöjligheter i närheten:

Axmarbruk www.axmarbruk.se B&B 076 7755232

Bergby: www.hedenstugan.se

Ställplatser: www.axmarbrygga.se

Stugor i Finnharsfjärden, Axmar och Gåsholma: www.stugnet.se eller www.airbnb.se 

VARMT VÄLKOMMEN till en kreativ helg i Axmarby önskar Marie-Louise och Ann-Catrin!


VÄLKOMMEN till min Atelje i sommar!

Inga kurser inbokade i sommar, men jag bokar in efter önskemål. Hela grundkursen i Vedic art är 6 dagar. Den kan delas upp på 2 eller 3 tillfällen om man vill det. Det går även bra att kombinera kursen med tid för att blanda en personlig aromaolja. Vill Du gå kurs och ha ateljen för Dig själv eller tillsammans med någon. Det finns plats för två personer/kurstillfälle. Välkommen till en kreativ semester/ledighet i Finnharsfjärden! Många fina semesterboenden finns i närheten. Se under "kontakt" för tips på boenden. Se under "tjänster" om vedic art kurs och aromaterapi.

Anmälan och info till Ann-Catrin: 070-3627284 eller e-post: anncatrine2004@yahoo.se

Varmt Välkomna!





Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång